Serumresultatgaranti

Serum Resultat Garanti - COSNETIC

Hos oss står vekstgarantien vår som et løfte om din tilfredshet. Hvis du har fulgt våre anbefalinger og brukt vekstproduktene våre i 60 dager uten de ønskede resultatene, tilbyr vi deg refusjonsgarantien vår. Det er enkelt å kvalifisere seg - bare følg disse 5 trinnene:

  1. Ta et bilde av øyenvippene/øyenbrynene på dagen for den første applikasjonen din, og sørg for at den har en klar tidsstempel.
  2. Fullfør 30 dager med sammenhengende anvendelse og dokumenter utviklingen din med et nytt bilde, også med en tidsstempel.
  3. Fortsett med 60 -dagers påfølgende applikasjon og ta et nytt bilde med en tidsstempel for å vise dine langsiktige resultater.
  4. Fyll ut skjemaet nedenfor med alle tre tidstemplede bilder og relevant informasjon.
  5. Vent tålmodig i opptil 3 virkedager mens vi behandler søknaden din. Når du er vurdert, vil du motta en e -post med detaljer om refusjonen din.
  6. MERK. Bilder må være datofelt.

For ytterligere informasjon kan du lese våre omfattende vilkår og betingelser. Vi er dedikert til din skjønnhetsreise og ønsker bare det beste for våre kunder. Ta neste skritt mot vakrere vipper og bryn med selvtillit, vel vitende om at vekstgarantien vår er din sikkerhet i denne reisen mot mer fulle og definerte øyemiljøer